Locatie

Playa Lagun ligt in het landelijk gedeelte van Curaçao, BandaBou. Lagun is een rustig authentiek vissersdorp, op ca. 35 minuten rijden van Willemstad en ca. 25 minuten van Hato Airport. In Lagun zijn geen hotels en disco's. Juist vanwege de rust en de mooie ongerepte natuur kiezen mensen ervoor om in Lagun te verblijven. Appartement Bon Tata ligt 30 meter van de kleine baai Playa Lagun. Het Lagun Ocean Resort is gebouwd op een rots, ca. 6 meter hoger dan het strand. De baai is ook in gebruik door de lokale bevolking; er wordt zwemles gegeven aan kinderen en ouderen doen er hun watergym. Ook varen elke dag de vissers van Lagun uit. Verse vis  kunt u bij hen kopen.

Op het strand is het heel rustig, perfect voor een lekkere relaxte vakantie. Snorkelen in de baai is een belevenis, je ziet de mooiste vissen zwemmen. Ook voor kinderen is hier altijd wel iets te beleven en te zien. Met een beetje geluk zie je de dolfijnen voorbij zwemmen en komen de schildpadden naar de waterkant. Playa Lagun leent zich ook uitstekend voor duiken, de onderwaterwereld is hier fantastisch. Achter het strand bevindt zich een duikschool (PADI).

Het strand heeft enkele bomen, patio's en een paar strandparasols. U kunt hier ligbedden huren voor 7,50 naf (ca. 3 euro) per dag. 50 Meter achter het strand is een eetcafé, en naast het resort een restaurant. 

Op 200 meter afstand van het appartement is de kleine toko. 100 Meter verder is de afhaal-chinees waar de mannen van Lagun een biertje drinken. Boodschappen kunt u verder doen in het dorpje Barber waar 2 redelijk grote supermarkten zijn (6 min. rijden) of in Tera Cora (12 min. rijden) waar een hele nieuwe supermarkt is. Vlak voor Willemstad, in Julianadorp, bevindt zich centrum, een moderne supermarkt. Achter het appartement is de bushalte waar iedere 2 uur de bus naar Willemstad langskomt. Een enkeltje Willemstad kost ca. 0,90 eurocent. Desalniettemin raden wij u aan een auto te huren.


 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam