Contact en reserveren

Voor meer informatie over appartement Bon Tata:

Stuur even een whatsapp naar:

0031 (6) 25179658 

en wij reageren direct.


Of mail naar: 

nannyscholten@hotmail.com

 

Voorwaarden

Reserveren kunt u telefonisch of schriftelijk via de mail. Na reserveren ontvangt u per mail een schriftelijke bevestiging, waarin wij u vragen 50% van de heruitgave over te maken. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw reservering definitief! Het resterende bedrag dient u uiterlijk 6 weken voor aankomst aan ons te voldoen. Door het betalen van de aanbetaling verklaarde u zich akkoord met deze huurvoorwaarden. De huurvoorwaarden worden samengevoegd met de andere informatie aan u toegestaanuurd. In de bevestiging staan ​​de gegevens zoals samen vastgesteld. Hierin wordt ook het aantal personen vermeld waarvoor gereserveerd is. Dit aantal mag zonder overleg met verhuurder worden niet overschreden.
Annuleringsvoorwaarden

Huurder dient schriftelijk, te annuleren. Annuleren is mogelijk tot 3 maanden voor aankomstdatum, u krijgt dan 50% van het totale bedrag teruggestort. Annuleer tussen 3 en 2 maanden voor aankomstdatum, u krijgt dan 25% van het totale bedrag teruggestort. Annuleer tussen 2 en 1 maand voor aankomstdatum, u krijgt dan 10% van het totale bedrag teruggestort. Binnen 1 maand voor aankomstdatum annuleren, geen teruggave. Verhuurder mag een vast bedrag van 25 euro als administratiekosten in rekening brengen aan de huurder. 

Annuleringsverzekering af, u weet nooit wat er kan gebeuren.

Over ons

Wij gaan er vanuit dat u graag wilt weten met wie U te maken heeft. Ik ben Nanny Scholten en heb het appartement in 2009 gekocht. Zelf gaan we 2 à 3 keer per jaar op vakantie naar Curacao. We willen ook graag verhuren, maar verwachten van u dat er netjes met de spullen wordt omgegaan. Voor informatie kunt u me altijd bellen.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam