Contact en reserveren

Voor meer informatie over appartement Bon Tata:

Stuur een whatsapp naar:

0031 (6) 25179658 

en wij reageren direct of bellen u terug.


Of een mail naar: 

nannyscholten@hotmail.com

 

Voorwaarden

U kunt telefonisch of schriftelijk reserveren via de mail. Na reserveren ontvangt u per mail een schriftelijke bevestiging, waarin wij u vragen 50% van de huurprijs over te maken. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw reservering definitief! Het bedrag dient u uiterlijk 6 weken voor aankomst aan ons te voldoen. Door het betalen van de aanbetaling gaat u akkoord met de huurvoorwaarden. De huurvoorwaarden worden samen met de andere informatie aan u toegestuurd. In de bevestiging staan de gegevens zoals samen afgesproken. Hierin wordt ook het aantal personen vermeld waarvoor gereserveerd is. Dit aantal mag zonder overleg met verhuurder worden niet overschreden.Annuleringsvoorwaarden

Huurder dient schriftelijk te annuleren. Annuleren is mogelijk tot 3 maanden voor aankomstdatum, u krijgt dan 50% van het totale bedrag teruggestort. Annuleer tussen 3 en 2 maanden voor aankomstdatum, u krijgt dan 25% van het totale bedrag teruggestort. Annuleer tussen 2 en 1 maand voor aankomstdatum, u krijgt dan 10% van het totale bedrag teruggestort. Binnen 1 maand voor aankomstdatum annuleren, geen teruggave. Verhuurder mag een bedrag van 25 euro als administratiekosten in rekening brengen aan de huurder. 

Sluit een annuleringsverzekering af, u weet nooit wat er kan gebeuren.

Over ons

Wij gaan er vanuit dat u graag wilt weten met wie u te maken heeft. Ik ben Nanny Scholten en wij hebben dit appartement 10 jaar geleden nieuw gekocht. Zelf gaan we 2 à 3 keer per jaar op vakantie naar Curaçao. We willen graag verhuren, maar verwachten van u dat er netjes met de spullen wordt omgegaan. Voor informatie kunt u altijd bellen.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam