Appartement

Het sfeervolle appartement Bon Tata maakt deel uit van het kleinschalige Lagun Ocean Resort, voorzien van een electrische poort. Weg van het massatoerisme maar met de mooiste stranden en bezienswaardigheden van Curacao binnen handbereik.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken. Allebei de slaapkamers hebben airco en horren. Het appartement heeft 2 badkamers met toilet, wastafel en douche, alle voorzien van warm water. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping. Het  appartement is gelijkvloers. Het appartement is voorzien van shutterramen. 

Het grote balkon van 9 bij 2,70 meter is over de gehele breedte van het appartement en volledig overkapt. Vanaf het balkon heeft u uitzicht op het zwembad, tuin en deels zeezicht. Op het balkon bevindt zich een mooie zithoek en hangmat.

Huurders van het appartement hebben gratis de beschikking over draadloos internet. Ook is er een kluis in het appartement. Er is voldoende plaats om een huurauto op het terrein binnen het hek te parkeren, en er is camerabewaking.

Op Curaçao hebben wij een vriendin die onze honneurs waarneemt. Zij is onze contactpersoon en zal u ontvangen in het appartement, meterstanden noteren en bij vertrek weer opnemen. Zij woont achter het resort en is dus altijd bereikbaar. Met vragen kunt u natuurlijk ook bij haar terecht. 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam